“Dataminds gav os noget, vi ikke har haft før. De gav os bedre indsigt i de muligheder, der er i statistisk modellering til at forbedre vores forecast processer via statistisk analyse af store datamængder. Det, at de har erfaring på tværs af brancher, var også interessant, da det kunne udfordre os på vores sædvanlige måde at arbejde på.

Dataminds er en god samspiller. Vi satte pris på de kompetencer, de bragte ind i projektet, og på hvordan løbende workshops altid havde fokus på løsningens anvendelighed og evne til at øge indsigten i data. Dataminds havde en god lydhørhed for vores problemstillinger og evne til at arbejde løsningsorienteret. Kim Lillesøe var god til at forstå vores udfordringer og konvertere vores data til modeller, der giver øget indsigt i vores forretning.

Vi kunne godt lide Dataminds’ resultatorienterede tilgang, som passer godt til os. Vi fik en løsning, som vi kan anvende her og nu samt medvirke til at øge vores indsigt i vores forretning. Det kan anbefales til andre at arbejde sammen med Dataminds, hvis man har et stort datamateriale, man ikke er sikker på, at man bruger optimalt. Statistisk modellering er helt sikkert noget, vi i Danfoss kommer til at arbejde mere med.”

 

Mads Pinnerup, Vice President, Business Support, Danfoss A/S