Spejder Sport har nu “BI as a service” fra Dataminds

“Det har været en meget positiv overraskelse at erfare, både hvor let det er, og også mængden af muligheder der kan lade sig gøre. Og nu kan vi slet ikke få nok af det.

Udfordring

Dataminds skulle hjælpe os med at samle vores analyser et sted, hvor de relevante medarbejdere kunne anvende et enkelt login og se, hvordan det står til med forretningen. Dette skulle erstatte vores tidligere setup, hvor hver medarbejder lavede sine egne rapporter i forskellige systemer, og det derfor var mindre effektivt at arbejde med og sværere at få et fælles overblik.

Løsning

Tanken var fra starten en økonomirapport, men nu har vi tilføjet flere nye analyser på baggrund af idéer, vi har udviklet i fællesskab med Dataminds. Udover de standard KPI’er vi har i dag på omsætning og budget, så fortsætter vi rejsen med at implementere flere datakilder, som vi trækker ind. Dette i form af blandt andet kundetællere til måling af konvertering i vores fysiske butikker, tidsforbrug og elforbrug i butikkerne. Noget der ville have taget lang tid, hvis man skulle gøre det manuelt.

Det er sjældent, at man har så god og seriøs en samarbejdspartner. De tager selv små ting alvorligt, udfører en intens opfølgning, og graver i det indtil det er løst. De overholder deadlines, og kort sagt har samarbejdet været helt fantastisk. Jeg anbefaler derfor gerne Dataminds til andre virksomheder.”

 

Torben Gammelgaard, Administrationschef, Spejder Sport